De behandelingen

Gezichtsbehandeling

gezichts-behandeling

Onze intensieve gezichtsbehandeling is gericht op reiniging en ontspanning. De behandeling bestaat uit een dieptereiniging en een peeling. Een vapozone opent uw poriën, waardoor werkzame stoffen dieper in uw huid opgenomen worden. Uw wenkbrauwen worden geëpileerd en gemodelleerd. Voor een ontspannen gevoel is een gezichts-, nek-, schouder- en decolletémassage inbegrepen in onze behandeling. Wij sluiten de behandeling af met een masker dat speciaal is afgestemd op uw huidtype. Desgewenst brengen wij vervolgens een lichte make-up aan.


Overige behandelingen

Voor de volgende, kleinere behandelingen kunt u ook bij onze salon terecht:

  • Harsen van bovenlip, kin en/of gezicht
  • Harsen van benen, bikinilijn en/of oksels
  • Epileren en modelleren van wenkbrauwen
  • Verven van wimpers en/of wenkbrauwen
  • Aanbrengen van make-up

Microdermabrasie

AFFICHETE MICRODERMABRASIE

Littekens, rimpeltjes en pigmentvlekjes vervagen met microdermabrasie. Een rokershuid wordt verfrist en zonbeschadiging hersteld. Met microdermabrasie wordt de onzuivere huid intensief gereinigd.

Door met kristallen een minuscuul laagje van uw huid te verwijderen, wordt uw huid gestimuleerd om zichzelf sneller te vernieuwen. De doorbloeding van de huid verbetert, net als de aanmaak van collageen en elastine. Uw huid gaat er daardoor mooier en jonger uitzien en lijntjes vervagen.

Hoe werkt Microdermabrasie?
Na reiniging van de huid worden aluminiumoxide kristallen onder druk op de huid gebracht en samen met de dode huidcellen opgezogen. Op die manier wordt een flinterdun laagje van uw huid verwijderd. De behandeling is volledig pijnloos en zonder enig risico.

Uw huid vernieuwt zich normaal gesproken in een periode van 28 dagen. Microdermabrasie bespoedigt dit proces. De nieuwe huid ziet er meteen al mooier uit. In kuurverband worden lijntjes, vlekjes en littekentjes beetje bij beetje minder en kunnen zelfs verdwijnen.